Voor de rust liefhebbers

Vakantie Drenthe

Ben je iemand die niet van massatoerisme houdt, maar meer van rust en natuurlijk dan is een Vakantie Drenthe perfect voor jou. Leuke uitjes voor gezinnen, afgewisseld met mooie natuurgebieden en we mogen de hunebedden natuurlijk niet vergeten. Perfect om even een weekend erop uit te gaan, of voor een langere vakantie. De regio is zeer geliefd bij mensen die van mooie natuur houden, hier kom je de echte Hollandse natuur tegen. Mensen die van fietsen en wandelen houden kun niet om Drenthe heen.

Vakantie Drenthe

Omringd door natuur

De hoofdstad van Drenthe is Assen, de stad is omringd door mooie natuur. Omdat het niet echt een grote stad is, ben je er in een middagje wel doorheen gewandeld. Wil je ergens wat eten of drinken tijdens je vakantie Drenthe, de binnenhaven is een goede plek daarvoor. Heb je Assen bekeken dan kun je van daaruit naar Friesland en Groningen waar je in korte tijd bent, maar je kunt ook de prachtige directe omgeving verkennen. Het is een niet te grote stad, maar wel een die vol zit met verrassingen.

Met het hele gezin naar de dierentuin

Je kunt niet om het dierenpark in Emmen heen tijdens je vakantie Drenthe, een perfect uitstapje voor het hele gezin door de actieve attracties die het park heeft. De stad Emmen zelf is niet heel veel te beleven, wel kun je er leuk winkelen en wandelen door het centrum. Het is jammer dat het centrum zeer modern is, en eigenlijk vrij sfeerloos. Coevorden heeft deze eigenschap ook, modern opgetrokken zonder enige sfeer van vroeger.