Tunnelkassen, hier kan je een breed assortiment vinden

tunnelkassen

Tunnelkassen kan je bij Kroonkas in verschillende maten en modellen kopen. Voor een tijd terug hadden wij zo een model gekocht. Echter was deze alleen ter bescherming voor de plantjes die wij in onze tuin hadden gezet. Zodra wij hier aan de slag willen gaan, moeten wij eerst de tunnel verwijderen. Daarom leek het ons verstandig om deze in te ruilen en hiervoor een hoger model aan te gaan schaffen. Daardoor zijn wij bij het bovenstaande bedrijf terecht gekomen. Hier hebben zij een zeer uitgebreid assortiment. Mocht er iets niet tussen staan, waar jij naar op zoek bent, dan kunnen zij het wel op maat laten maken. tunnelkassen

Zeer mooie tunnelkassen voorbij zien komen

Na ons bezoek aan Kroonkas, hebben wij zeer mooie tunnelkassen voorbij zien komen. Het ene model was nog mooier dan de andere. Het leuke was dat wij hier nog veel meer interessante producten voorbij zagen komen. Zoals een tafel om op te kweken. Maar ook bakjes om de zaadjes in te kunnen planten en ga zo maar even door.

Inmiddels hebben wij een zeer mooie kas in onze tuin staan. Groot genoeg om erin te kunnen lopen. Voordeel is dat dit model makkelijk te verplaatsen is en toch stevig.