Tip: fysiotherapie Sittard

Met voetbal heb ik een hamstringblessure opgelopen waar ik graag vanaf wil. Al een langere tijd heb ik er last van. Steeds als ik ga voetballen schiet het er weer in en daar wordt je uiteindelijk toch moedeloos van. Ik ben vervolgens in overleg met de trainer opzoek gegaan naar een fysio. 

Op het internet ben ik gaan zoeken onder ”fysiotherapie Sittard” en kwam ik terecht bij Fysioq. Een professioneel bedrijf met een uitgebreide dienstverlening. Zo doen zij sport fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, dryneedling, echografie, MTT en oncologische fysiotherapie. Met veel gediplomeerd personeel kan zij ontzettend veel behandelingen uitvoeren. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen.

De behandelingen

Tijdens mijn behandelingen kon ik goed zien dat er ervaring aanwezig is. Zo werkt zij erg professioneel en wordt er de tijd voor je  genomen. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan. Na een aantal weken kon ik opbouwend gaan voetballen. Steeds beetje bij beetje mocht ik meer en nu heb ik helemaal nergens meer last van. Ik wil mensen daarom ook echt adviseren om naar Fysioq te gaan, indien je opzoek bent naar fysiotherapie in Sittard.

Bekijk de website voor meer informatie over de diensten die zij aanbieden.