Propaan, voor gebruik in de agrarische sector

propaan

Propaan wordt veel gebruikt in de agrarische sector. Maar ook kan het gebruik worden in diverse andere sectoren. Hierbij kan jij denken aan recreatieparken, bouw, industrie en ook gewoon aan particulieren. Zelf gebruik ik dit gas voor de agrarische sector. Ik heb heel veel stallen met pluimvee. Deze stallen moeten een goede klimaatomstandigheid hebben. Het voordeel van dit gas is dat deze een vochtige warmte geeft. De vochtige warmte zorgt ervoor dat mijn pluimvee in een minder stressvolle omgeving zitten. Ook is bij gebruik van dit gas een lage CO2 uitstoot. Dit ook beter voor mijn pluimvee, wanneer zij hier in aanraking mee komt.

Propaan

 

Afname van propaan

De propaan neem ik af via het bedrijf: Nefco. Ik heb een grote tank staan waar dit gas in zit. Op mijn tank zit een geautomatiseerde tankinhoudssysteem. Via speciaal ontwikkelde software en GSM-systemen krijgt dit bedrijf dagelijks geautomatiseerde updates binnen over de inhoud van mijn tank. Wanneer mijn tank dan bijna leeg is, wordt er een tankwagen gestuurd om de voorraad weer bij te vullen. Dit wordt gedaan door goed opgeleide chauffeurs, die ervoor zorgen dat het veilig wordt vervoerd. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten. Kijk ook eens op de website voor de mogelijkheden.