Na de geboorte, ook de schepping van mijn eigen bijzondere geboortekaartje

Van zodra ik werd aangekeken door die prille prachtige oogjes wou ik dat bij me opgewekte, waarachtig verrukte gevoel natuurlijk zo snel en nauwkeurig mogelijk uitdrukken en overbrengen aan familie, vrienden en kennissen! Een origineel en bijzonder geboortekaartje was dus gewenst.

Een allerbeste vriendin van mij had mij ooit wel eens gesproken van een zekere Maarten en zijn kaarten.. Ik dus vlug online, naarstig op zoek naar die mysterieuze Maarten. Vrij moeiteloos, en reeds na enkele muisklikken verder, ontdekte ik dan ook de meest veelzijdige website, Kaarten van Maarten.

Veelzijdig en overzichtelijk

Ik ontdekte er een frisse, uiterst gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webstek. Mijn interesse week onbewust al gauw even af naar de andere talrijke opties, maar op dit moment was de focus dus nu vooral gericht op de categorie “geboorte”. Volgens geslacht, thema, type en stijl kwam ik al snel tot wat mij een volkomen volmaakt en vooral bijzonder geboortekaartje leek!

Het webadres sloeg ik stiekem op, want wie weet, na verdere gezinsuitbreiding zit er misschien ook snel een verhuis aan te komen.. Sturen we de mensen toch gewoon een kaartje van Maarten!?