Leer in 10 weken boekhouden met een cursus boekhouden

In 10 weken tijd kun jij alles leren over boekhouden. Zo leg je een mooie basis en heb je een goede cursus om op je cv te zetten. Voor een cursus boekhouden bij Fabius opleidingen betaal je, inclusief btw, een kleine 600 euro. Dit kun je ook in termijnen betalen, als het te veel geld is om in één keer te betalen. Na 10 weken heb jij dan een cursus boekhouden behaald. Je kunt ervoor kiezen om hierna verder te gaan voor een praktijkdiploma boekhouden.

Drie maanden, drie uur per week

Een cursus boekhouden kost dus maar een paar weken van je tijd. In drie maanden heb je de cursus al afgerond. En je hoeft hiervoor maar één keer per week een les te volgen. Zo’n les duurt drie uur en vindt plaats in de ochtend van 9 tot 12 of in de avond van 7 tot 10 uur. Je kunt zelf kiezen wat je prettiger vindt. Er zijn ruim 50 leslocaties in Nederland waar je deze cursus boekhouden kunt volgen. Op deze pagina kun je zien of er een locatie bij jou in de buurt is. Hier zie je ook wanneer de eerstvolgende startdata van de cursus zijn.

Inhoud van de cursus

Maar wat leer je nu in zo’n cursus boekhouden? Er komt van alles langs in de cursus. Bijvoorbeeld de balans, evenals grootboekrekeningen en de kolommenbalans. Ook belastingen horen bij de cursus boekhouden. Daarnaast leer je over inkopen en verkopen, eigen vermogen en vreemd vermogen, duurzame productiemiddelen en de BV. Maar er komt nog meer langs in de cursus boekhouden. Je kunt alle informatie vinden op de pagina van de cursus boekhouden.