Klik hier: windscherm

Ik zat op internet rond te surfen toen ik opeens ”klik hier: windscherm” op mijn scherm zag staan. Ik was erg benieuwd wat ik te zien zou krijgen dus daarom besloot ik om op de link te drukken. Ik kwam uit op de website van Xterior, een bedrijf die dingen zoals parasols verkocht. Ik zag allemaal mooie producten voorbij komen zoals zonnewering. Ik herinnerde mij dat mijn vader het laatst over een ding had wat de luchtstroom tegen houd. Hij wou zoiets graag aanschaffen omdat het soms te koud was om buiten te zitten als het hard waaide. Omdat hij bijna jarig was besloot ik er een te bestellen.klik hier: windscherm

Een perfect cadeau

Ik ben zo blij dat ik op ”Klik hier: windscherm” heb gedrukt want nu heb ik eindelijk een cadeau voor mijn vader gevonden. Ik besloot om het pakket af te laten leveren op het adres van mijn ouders op de datum van zijn verjaardag. Wij zaten allemaal binnen toen opeens de bel ging. Mijn vader deed de deur open en wist niet wat hem overkwam. Hij vond het zo lief van mijn dat ik zo’n groot cadeau had gegeven. Nu kon hij ook fijn buiten zitten als het waait.