Kampeerboerderij Brabant voor het ultieme vakantiegevoel

Deze kampeerboerderij in Brabant is wat mij betreft voor iedereen een aanrader. Wil je een keer een nachtje weg of zoek je een accommodatie voor een midweek of een weekend, dan zit je hier helemaal goed. Er is in de omgeving van alles te doen en de prijs is heel schappelijk. Ik ben echt blij dat we deze kampeerboerderij gevonden hebben. We zijn er al verschillende keren geweest. Een keer heel romantisch samen met mijn vriend, maar ook al een keer met de halve familie. Heerlijk zitten op het terras, een potje tafeltennis, als het koud wordt de vuurkorf aansteken, het kan hier allemaal.

Geweldige omgeving

Uiteraard ging ik niet alleen voor de accommodatie zelf naar Brabant. Op zich kon ik prima een paar dagen in een van de accommodaties doorbrengen, maar de omgeving was ook zeker de moeite waard. Ik ben een keer in Antwerpen geweest en we hebben ook een aantal sportieve activiteiten ondernomen. Vooral het kanoën vonden we erg leuk. Ideaal was dat we gemakkelijk fietsen konden huren. Lekker op de fiets erop uit trekken en de boodschappen gewoon halen met je tweewieler, vond ik de vakantiepret zeker verhogen.