Hippe luiertas, met heel veel opberg mogelijkheden

hippe luiertas

Voor mijn verjaardag heb ik een zeer leuke en hippe luiertas gekregen. Elk jaar is het moeilijk om aan te geven wat ik voor mijn verjaardag wil hebben. Dit jaar was dat heel erg makkelijk. Ik ben zwanger en spullen voor mijn baby zijn meer dan welkom. Hiervoor had ik een lijstje gemaakt, voor de mensen die niet wisten wat zij mij konden geven. Natuurlijk had ik zelf ook op het internet gekeken wat ik allemaal kon vragen. Hierdoor kwam ik op de website van 123luiertassen.nl terecht. Meteen zag ik een zeer mooie tas staan die ik graag wilde hebben. hippe luiertas

Een hippe luiertas voor mijn verjaardag gekregen

Om er zeker van te zijn dat ik de hippe luiertas die ik eerder op de website had gezien ook zal krijgen, had ik een foto ervan gemaakt. Natuurlijk de website erbij vermeld waar je deze kan vinden en nu maar hopen dat iemand deze wilde kopen. 

Mijn verjaardag was zeer gezellig en inmiddels alweer voorbij. Het lijstje dat ik had gemaakt voor de mensen om een cadeau uit te kiezen was zeker geslaagd. Op een paar dingen na, heb ik alles gekregen. Inclusief de tas die ik eerder bij 123luiertassen had gezien.