Een hip geboortekaartje van Kisscards

Hip geboortekaartje

Toen ik zwanger was van onze oudste wilde ik een hip geboortekaartje. Niet afgezaagd of dertien in een dozijn maar gewoon een leuk en origineel kaartje. Deze vond ik bij Kisscards. Hier vind je verschillende thema’s, van lief tot stoer en van kleurrijk tot naturel. Maar allemaal zijn ze hip en eigentijds.

Een hip geboortekaartje zelf bewerken en aanpassen

Hip geboortekaartjeJe kunt de kaartje zelf aanpassen met naam, geboortedatum, gewicht, adresgegevens, gedichtje etc. Omdat je nog niet alle gegevens hebt als je zwanger bent, kun je nog niet alles vooraf doen. Je kunt wel alvast een account aanmaken en je kaartje al zover bewerken dat je op het laatste moment alleen nog maar dingen als datum, gewicht en lengte en eventueel de naam hoeft in te vullen.  Weet je nog niet of je een meisje of jongetje krijgt? Dan kun je ook alvast twee versies klaarzetten.

Snelle levering

Als je baby geboren is dan kun je de laatste gegevens invullen en direct bestellen. Je kaartje wordt dan in de eigen drukkerij gedrukt. Dit betekent ook dat je snel je kaartjes in huis hebt. Ook handig, bestel alvast de enveloppen zodat je deze alvast kunt schrijven en frankeren. Dan hoef je als de baby er is, alleen nog maar de kaartjes in de envelop te stoppen.