Bijzonder hulp van de bewindvoering in Den Haag

Bewindvoerder

Dankzij de bewindvoering in Den Haag, kan ik weer genieten van mijn leven. Voor niets gaat de zon op en daar mag je best wel dankbaar voor zijn. Mijn leven zag er altijd uit als rozengeur en maneschijn. Geldzorgen had ik niet en mijn gezondheid was prima. Echter doordat het allemaal zo goed ging, kon ik niet echt genieten van de dingen in mijn leven. Dat is echter anders geworden toen ik mijn baan kwijt raakte en mijn gezondheid kuren begon te krijgen. Ineens stortte mijn leven in en zag ik het niet meer zitten. Best wel raar dat je dan op zo een moment pas gaat inzien wat ik allemaal had.

Geweldig geholpen door de bewindvoering in Den Haag

Alles wat vroeger zo normaal was, daar kon ik mij nu niet meer een beeld van maken. Want geen werk betekend geen inkomen en mijn luxe leven moest ik dan ook drastisch gaan veranderen. Omdat ik onder bewind werd gezet, had ik zelfs geen cent meer in mij eigen beheer. Natuurlijk wist ik dat dit nodig was, om zo mijn aanmaningen te kunnen betalen.Langzaam aan ben ik, met de hulp van de NCM Bewindvoering weer opgekrabbeld. Het was een lange, maar leerzame weg.