Actief bedrijfsuitje in Utrecht, zeker een aanrader om een keer te doen

Actief bedrijfsuitje in Utrecht

Een Actief bedrijfsuitje in Utrecht, is echt een aanrader. Vooral omdat je dit nooit zelf zal verzinnen. Dit uitje is zo leuk, omdat er boksen mee bemoeit is. Door te boksen kan je elkaar beter leren kennen. Op de één of ander manier leer je elkaars stijlen zo beter kennen. Ook leer je zo meer respect te hebben voor de tegenstander. Dat is waar het allemaal om gaat, vooral om dat je bepaalde situaties op de werkvloer tegen kan komen. Deze ga je vaak uit de weg, maar tijdens deze training leer je er juist op in te gaan. Actief bedrijfsuitje in Utrecht

Zeer leuk en actief bedrijfsuitje in Utrecht gehad

Iedereen heeft genoten tijdens het actief bedrijfsuitje in Utrecht. Vooral ik heb het enorm naar de zin gehad. Vooral omdat ik op een gegeven moment tegenover onze directeur stond. Samen met hem moest ik gaan boksen. Raar, maar op de één of andere manier ben ik heel anders tegen hem op gaan kijken. Tijdens dit potje boksen keek ik niet meer tegen hem op, maar ben hem meer gaan respecteren. 

Het was een zeer leerzaam uitje en kan dit aan iedereen aanraden. De sfeer op onze werkvloer is er een stuk beter van geworden en daar is iedereen blij mee.